Advertisement

Burak Yilmaz Besiktas / Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın sözleşmesi uzatıldı : Burak, yıllık ücretini 3 milyon euro civarına çekerken, beşiktaş da.

Burak Yilmaz Besiktas / Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın sözleşmesi uzatıldı : Burak, yıllık ücretini 3 milyon euro civarına çekerken, beşiktaş da.. Siyah beyazlılar transferi kap'a bildirdi. Burak yılmaz beşiktaş haberlerine ulaşmak için sayfamızı takip edebilirsiniz. Fransız ekibi lille'in yaptığı teklifi değerlendirmek isteyen 35 yaşındaki oyuncu siyah beyazlı yönetimden bonservisini talep etti. Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı? Burak yılmaz'ın beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var.

Burak yılmaz ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllığına anlaşan beşiktaş, yıldız futbolcuya yıllık bonuslarla birlikte 2.5 milyon euro ödeyecek. 32 yaşındaki forvetin önümüzdeki sezon beşiktaş'a gidebileceği iddia. Burak yılmaz eski takımı beşiktaş'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı ve beşiktaş'tan kuru 5,5 sabit olmak üzere yıllık 2.7 milyon beşi̇ktaş'tan yalanlama beşiktaş kulübü ise trabzonspor'da kadro dışı kalan burak yılmaz'ı transfer edecekleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Beşiktaş eski oyuncusu burak yılmaz'ı transfer etti. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi.

Info FF - Transferts - Mercato : Lille s'active sur Burak ...
Info FF - Transferts - Mercato : Lille s'active sur Burak ... from medias.lequipe.fr
Burak yılmaz, söz konusu sezonda derbilerde sadece galatasaray karşısında 18 dakika sahada. Beşiktaş, burak yılmaz konusunda mutlu sona yaklaştı. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. Siyah beyazlılar transferi kap'a bildirdi. Burak yılmaz, bordo mavili kulüpteki birikmiş 2 milyon euro civarındaki alacaklarını ve trabzon'da aldığı yıllık 3 milyon 550 bin euro'nun garanti tıkanma noktasına gelen görüşmelerde iki taraf da bazı konularda geri adım attı. Beşiktaş, burak yılmaz transferinde mutlu sona ulaştı. Burak yılmaz'ın beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Beşiktaş, trabzonspor'dan alacağı 2 milyon euroluk ücreti futbolcuya ödeyecek.

Beyaz tv muhabiri ertan süzgün, tecrübeli golcünün 71 numarayı giyeceğini öne sürdü.

Beşiktaş, burak yılmaz transferinde mutlu sona ulaştı. Bu arada lecce, burak yılmaz'a 3 yıl için 7.5 milyon euro teklif etti. Beyaz tv muhabiri ertan süzgün, tecrübeli golcünün 71 numarayı giyeceğini öne sürdü. Burak yılmaz hangi açıklamayı yaptı? Burak yılmaz, söz konusu sezonda derbilerde sadece galatasaray karşısında 18 dakika sahada. Beşiktaş, trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Burak yılmaz beşiktaş 'tan ayrılıabilir! Beşiktaş'ın yeni transferi burak yılmaz'ın siyah beyazlı ekipte kaç numaralı formayı giyeceği şimdiden merak konusu haline geldi. Burak yılmaz eski takımı beşiktaş'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı ve beşiktaş'tan kuru 5,5 sabit olmak üzere yıllık 2.7 milyon beşi̇ktaş'tan yalanlama beşiktaş kulübü ise trabzonspor'da kadro dışı kalan burak yılmaz'ı transfer edecekleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Burak yılmaz beşiktaş haberlerine ulaşmak için sayfamızı takip edebilirsiniz. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. Beşiktaş kulübü, borsa i̇stanbul'a gönderilen ve kamuyu aydınlatma platformu'nda (kap) da yer alan açıklamada profesyonel futbolcu burak yılmaz'ın kulübümüze. Beşiktaş bununla birlikte oyuncu için trabzonspor'a 950 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.

Milli futbolcu siyah beyazlılardan yıllık 2.5 milyon euro ücret ödeyecek. Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı? Beşiktaş, burak yılmaz konusunda mutlu sona yaklaştı. Trabzonspor'dan parasını alamadığı için türkiye futbol federasyonu aracılığıyla ihtar çeken burak yılmaz, transfer dönemine yaklaştığımız şu günlerde birçok kulüple anılmaya başlamıştı. Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan siyah beyazlı yönetim, tecrübeli futbolcuyu kadrosuna beşiktaş transferi yarın açıklayacak.

Burak Yılmaz, Beşiktaş'taki ikinci döneminde parlıyor
Burak Yılmaz, Beşiktaş'taki ikinci döneminde parlıyor from im.haberturk.com
Burak yılmaz siyah beyazlı ekiple anlaşma sağladı. Beşiktaş eski oyuncusu burak yılmaz'ı transfer etti. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla beşiktaş ve fenerbahçe'ye birer gol kaydetti. Beşiktaş, burak yılmaz konusunda mutlu sona yaklaştı. Burak yılmaz beşiktaş haberlerine ulaşmak için sayfamızı takip edebilirsiniz. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferi için beşiktaş ile görüşmelere başladığını kap'a bildirdi. Çin ekibi guangzhou evergrande'nın cazip teklifine rağmen eski hocası şenol güneş'in devre girmesiyle golcü yıldız rotayı beşiktaş'a çevirdi. Beşiktaş iddialara göre burak yılmaz transferini sonunda bitirdi.

Siyah beyazlılar tecrübeli futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık burak yılmaz, siyah beyazlılardan yıllık 2.5 milyon euro gelir elde edecek.

Burak yılmaz'ın beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Burak yılmaz eski takımı beşiktaş'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı ve beşiktaş'tan kuru 5,5 sabit olmak üzere yıllık 2.7 milyon beşi̇ktaş'tan yalanlama beşiktaş kulübü ise trabzonspor'da kadro dışı kalan burak yılmaz'ı transfer edecekleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Açıklamada burak yılmaz'ın 2,1 milyon euro'luk alacağının 450 bin profesyonel futbolcu burak yılmaz'ın transferi konusunda beşiktaş a.ş. Burak yılmaz'ın fransız ekibi lille ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Çin ekibi guangzhou evergrande'nın cazip teklifine rağmen eski hocası şenol güneş'in devre girmesiyle golcü yıldız rotayı beşiktaş'a çevirdi. Beşiktaş, trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Beşiktaş, burak yılmaz transferinde mutlu sona ulaştı. Beyaz tv muhabiri ertan süzgün, tecrübeli golcünün 71 numarayı giyeceğini öne sürdü. Beşiktaş'ın yeni transferi burak yılmaz'ın siyah beyazlı ekipte kaç numaralı formayı giyeceği şimdiden merak konusu haline geldi. Burak yılmaz, lecce'nin teklife sıcak bakıyor ve futbol kariyerini i̇talya'da sürdürmek istiyor ama milli golcünün önünde tek bir engel var. Siyah beyazlılar tecrübeli futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık burak yılmaz, siyah beyazlılardan yıllık 2.5 milyon euro gelir elde edecek. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Burak yılmaz, bordo mavili kulüpteki birikmiş 2 milyon euro civarındaki alacaklarını ve trabzon'da aldığı yıllık 3 milyon 550 bin euro'nun garanti tıkanma noktasına gelen görüşmelerde iki taraf da bazı konularda geri adım attı.

Burak yılmaz'ın beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan burak yılmaz, beşiktaş'a geri dönüyor. Burak yılmaz'ın fransız ekibi lille ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Bordo mavili takımda süresiz kadro dışı kalan burak ile yönetim arasında yapılan son görüşmelerin ardından golcü futbolcuyu isteyen beşiktaş ile transfer görüşmelerinin hızlandığı belirtildi. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferi için beşiktaş ile görüşmelere başladığını kap'a bildirdi.

Burak Yılmaz Beşiktaş'a veda etti - Spor
Burak Yılmaz Beşiktaş'a veda etti - Spor from foto.haberler.com
Beşiktaş'ın yeni transferi burak yılmaz'ın siyah beyazlı ekipte kaç numaralı formayı giyeceği şimdiden merak konusu haline geldi. Beşiktaş, burak yılmaz'ın transferi için trabzonspor ile görüşmelere başlandığını kap'a açıkladı. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. 32 yaşındaki forvetin önümüzdeki sezon beşiktaş'a gidebileceği iddia. Siyah beyazlılar transferi kap'a bildirdi. Burak yılmaz beşiktaş haberlerine ulaşmak için sayfamızı takip edebilirsiniz. Trabzonspor, burak yılmaz'ın beşiktaş'a transfer olduğunu resmen açıkladı. Burak, yıllık ücretini 3 milyon euro civarına çekerken, beşiktaş da.

Akşam gazetesi'nde yer alan habere göre;bordo mavili ekipten senelik 3 milyon 550 bin euro garanti ücret alan burak yılmaz'la ilgili ortaya şok bir iddia atıldı.

Akşam gazetesi'nde yer alan habere göre;bordo mavili ekipten senelik 3 milyon 550 bin euro garanti ücret alan burak yılmaz'la ilgili ortaya şok bir iddia atıldı. Burak yılmaz siyah beyazlı ekiple anlaşma sağladı. Beşiktaş iddialara göre burak yılmaz transferini sonunda bitirdi. Milli futbolcu siyah beyazlılardan yıllık 2.5 milyon euro ücret ödeyecek. Fransız ekibi lille'in yaptığı teklifi değerlendirmek isteyen 35 yaşındaki oyuncu siyah beyazlı yönetimden bonservisini talep etti. Burak yılmaz eski takımı beşiktaş'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı ve beşiktaş'tan kuru 5,5 sabit olmak üzere yıllık 2.7 milyon beşi̇ktaş'tan yalanlama beşiktaş kulübü ise trabzonspor'da kadro dışı kalan burak yılmaz'ı transfer edecekleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı? Trabzonspor, kadro dışı bıraktığı burak yılmaz'ın transferi konusunda beşiktaş ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan siyah beyazlı yönetim, tecrübeli futbolcuyu kadrosuna beşiktaş transferi yarın açıklayacak. Beşiktaş eski oyuncusu burak yılmaz'ı transfer etti. Burak yılmaz transfer oluyor olmak için saatleri sayıyor. Beşiktaş'ın antalya kampı sürerken burak yılmaz da antrenmanda yer aldı. Burak yılmaz, lecce'nin teklife sıcak bakıyor ve futbol kariyerini i̇talya'da sürdürmek istiyor ama milli golcünün önünde tek bir engel var.

Beşiktaş eski oyuncusu burak yılmaz'ı transfer etti burak yilmaz. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi.

Posting Komentar

0 Komentar